Vandskuring

Herunder kan du læse i dybden om hvad og hvordan vi kan vandskure lige præcis dit hus og hvordan vi specifikt arbejder med det.

Læs mere om vores opgaver herunder

Kontakt os her og få et godt tilbud!

Opgaver

Trænger murestene på huset til et flotter udtryk i form af en pæn, glat og jævn overflade, kan vi vandskure dit hus for dig med et fint resultat. Inden kunderne får vandskuret deres hus, er det vigtigt med en sandblæsning for at sikre et ordentligt resultat, og for at gøre det mest effektivt, er det afgørende at få alle siddende rester af maling, kalk, alger, mos og snavs fjernet inden selve vandskuringen. Denne manøvre med sandblæsning gør at resultatet bliver meget mere holdbart på den korte bane. Fordelen ved sandblæsning før vandskuring, er at huse får et mere sammenbindende og jævnt underlag. Murerforretningen sørger både for sandblæsning og vandskuring, og kunderne får det til en god skarp samlet pris for det hele. 

Skal murerforretningen sørge for at du får et pænt og jævnt hus, der fremstår nyt efter en vandskuring, kan du kontakte os direkte i vores kontaktformular til venstre for denne tekst, så laver vi et uforpligtende tilbud på det hele og et skøn over processens længde og omfang. Vores mål er at du får en ny pæn facade som du kan være tilfreds med at se på hver dag fremover.

Kontakt

Murerforretningen Nordjylland
Elme Alle 12
9850 Hirtshals


Tlf: 30 48 39 53

Mail:
kontakt@murerforretningennordjylland.dk

CVR: 39581418

Find os her!

©2021 Murerforretningen Nordjylland. Alle rettigheder reserveret. Made By Mediehuset Hirtshals

Search