Hvem er vi

Herunder kan du læse hvem Murerforretningen Nordjylland er og hvorfor vi kan gøre den forskel, der skal til for at du vil vælge os, som din foretrukne murerforretning.

Områder

Murerforretningen Nordjylland er et murerfirma, som blev etableret i 2018 under drift og ledelse af Mads Olesen, som ses på billedet ude til højre. Murerforretningen ligger nogenlunde centralt placeret i Hirtshals, og har mange forskelligartede opgaver som primært udføres for nordjyske kunder.

Murerforretningen Nordjylland går meget op i at det kunderne får er top kvalitetsbyggeri og samtidig en kundeservice, som de vil huske mange år efter byggeriet. Murerforretningen Nordjylland bestræber os konstant på at give kunderne en grundig rådgivning i det byggeri som de ønsker, og samtidig sikre en høj kvalitetsfølelse hos kunderne. Opgaverne som Murerforretningen beskæftiger sig med, er meget forskelligartede, både mureropgaver og specielopgaver, og det kan være alt fra støbning af fundamenter til belægning af udendørs terrasse med f.eks. klinker.

Faglig dygtighed

Vi har en bred vifte af viden og faglige kompetencer til at sikre at dit byggeprojekt i sidste ende bliver dit drømmeprojekt. Læs mere om vores mange fagområder og arbejdsopgaver her.
Image

Kontakt

Murerforretningen Nordjylland
Elme Alle 12
9850 Hirtshals


Tlf: 30 48 39 53

Mail:
kontakt@murerforretningennordjylland.dk

CVR: 39581418

Find os her!

©2021 Murerforretningen Nordjylland. Alle rettigheder reserveret. Made By Mediehuset Hirtshals

Search